9 ingr.
3 h.
125°C
Grillade revbenspjäll
Förberedd KAMADO BONO grillen för indirekt grillning. Tänd kolet med en tändbrikett och vänta tills temperaturen stigit upp till 125 grader. Stäng båda ventilerna ungefär till hälften så att temperaturen håller sig jämn. Lägg 1st rökbrickett "Mojobricks BAR-B-CUBE Hickory". Blanda alla kryddor i ett skål . Gnugga in kryddorna och olivoljan i kötett. Grilla på 125 grader i 3 tim. Ta ut revbenspjällen ca 15 min. innan slutrt och pensla på BBQ sås . Lägg tillbaka dem på grillen för de sista 15 minuterna. Bon appétit!
INGREDIENSER
1kg fläsk revbenspjäll 1 tsk salt 0,5 tsk vitlökspulver 1 tsk rökt paprika 1 tsk paprika 2 msk brunsocker 0,5 tsk cajun peppar 2 msk olivolja BBQ sås |